Direct contact? bel 074-3841798

Over ons

Historie

Hoe het begon

Bouwbedrijf Stamsnijder-Homan werd opgericht in 1989 door Gerrit Homan en Jan Stamsnijder. Collega-metselaars die elkaar kenden ‘van ’n droad’. De garage van Jans woning diende als kantoor aan huis en al gauw werden de eerste werknemers aangenomen. Aan de Keursweg – tussen Enter en Bornerbroek – werd een werkplaats en opslagruimte gecreëerd. Sinds 2006 is de onderneming gevestigd in het destijds nieuw gebouwde pand aan de Worker Landen 10, daar waar het oude postkantoor van Bornerbroek ooit stond.

In 2014 ging Gerrit met pensioen en werd zoon Rob zijn opvolger. Inmiddels is ook Kevin Stamsnijder in dienst getreden. Hij zal met verloop van tijd de taken van zijn vader Jan overnemen en samen met Rob het bedrijf voortzetten. Interne aanpassingen zullen het motto van Bouwbedrijf Stamsnijder-Homan echter niet doen veranderen. Dat blijft: hard werken, plezier maken en afspraken nakomen. Met de welbekende Twentse nuchterheid.

Logo | Stamsnijder Homan
Over ons | Stamsnijder Homan

Jan Stamsnijder

Over ons | Stamsnijder Homan

Rob Homan

Team

Ook is de structuur van het bedrijf in al die jaren hetzelfde gebleven. Iedereen is gelijk en denkt mee bij het realiseren van projecten, ongeacht welke functie. Oftewel: als team samen de mouwen opstropen en niet bang zijn om vies te worden. Waarbij een prettige werksfeer van groot belang is.

Stamsnijder-Homan B.V. heeft goed geschoolde en gedreven vakmensen in dienst. Van jonge, leergierige knapen tot meer ervaren bouwlieden. Ze werken slagvaardig en denken mee in praktische oplossingen. Het zijn stuk voor stuk spontane en nette medewerkers, die tekenen voor de hoogste bouwkwaliteit en een gezellige bouwperiode.

Open begroting

Overzicht op de planning, werkwijze, materialen en bovenal de kosten? Dat vraagt om duidelijkheid vooraf. Wij werken met een open calculatie. Alle kosten zijn helder en overzichtelijk, van fundering tot schoorsteen. Zo heeft u inzage in elk aspect en weet u precies waar u aan toe bent. Ook als u zelf bepaalde onderdelen wilt invullen.

Kwaliteit

Wij leveren traditioneel en tijdloos vakwerk, van de eerste schets tot en met de sleutel. Wij voeren dan ook de slogan: onze kwaliteit kent geen tijd. Dit brengen we dagelijks in de praktijk door:

VCA

Onze werknemers zijn VCA-gediplomeerd. Dat betekent dat wij voldoen aan alle strenge eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Tevens zijn wij aangesloten bij BouwGarant en Bouwend Nederland, zodat u met een gerust kunt slapen tijdens het gehele bouwproces. Voor meer informatie kunt u ook onze brochure downloaden.